Julen över

Äntligen är julen över, slut med ångest över julklappsinköp. Men trevligt var det, god mat. Var dock besviken över att vi inte hade julgran, nu då föräldrarna ändå flyttat närmare en skog.
I den nya lägenheten har jag fått mig ett eget rum, sweet, tänkte jag. Inge mer att sova i tv-rummet på soffan. Saknar nu soffan. Rummet är typ lika stort som en garderob (not kidding) och min nya "säng" bestod de första dagarna av en 5-cm tjock madrass. Inte nådigt för ryggen. Så pappa lovade mig en bättre säng. Han kom släpandes på en sån där hopfällbar-sak. Som gnisslar varje gång man rör sig. Är nu tillbaka på 5-cm:aren. Bättre vakna med ond rygg än att inte sova alls. ^_^

Borde egentligen plugga nu. Har tusen och en saker att fixa. Men tv:n har istället varit mitt syre de närmsta dygnen. Orkar inte börja. Satt tom och såg Justin Timberlakes konsert "Future Sex/Love Show", och det var faktiskt riktigt bra. Killen kan spela piano sjukt bra. 

På tal om Justin, killar borde alltid (!) gå klädda i skjorta och slips och väst... så så så så såååå hett!! Kommer hädanefter enbart spana på killar med stil. ^_^ Ska slå ett slag för utseendefixeringen. *haha*

Sen så har min kisse bytt namn, för femtioelfte gången. Hon går nu under namnet Buu. (efter karaktären i Monsters inc, och för att hon är så jäkla busig. Mamma kallar henne ständigt för damp-kissen.)

Men jag längtar tillbaka till Umeå. Till en full-natts sömn. Till en lägenhet som jag själv får bossa över och bestämma när den ska städas. (pappa, man behöver inte damsuga varenda jäkla dag!)

Nu är det bara nyårs kvar. Ska till Hortlax på middag. Ska ta med mig sallad med couscous. Temat är Filmhjältar, så jag ska gå klädd som Lara Croft. Med tillhörande ballonger till bröst och tajta byxor. Får inte glömma färga håret imorgon.

Nä, nu är det plugg-time ^_^*yay*

Mason

Är nu mamma! Yay
Det hela började med att Ellinor köpte en katt i torsdags. Good for her liksom. Var asavundsjuk. ^_^
Sen ringde hon i panik kl 13 på fredagen. Och gav mig katten. Ansvaret var för stort.
Så nu har jag en lurvig liten 10 veckors-kisse hos mig. Den är helt tokig, får plötsliga infall av energi och springer runt som en tok och nafsar på allt.
*lycklig*
Och så är det jul snart! Dubbel yay!

"Tack för senast!"

Sitter nu med Anna och njuter av Queen-videor. Mums!

Igår var en riktigt bra dag. Demonstrerade på stan mot rasism, kände mig duktig. ^_^
Sen så var jag på mys-pys hos Markus, med Anna och Johan. Sjöng Disney, skvallrade och hade det trevligt.

Fredagen gav tjejkväll och utgång på NH. "Kapten kid" spelade, var riktigt bra. Dansade rumpan av mig. Mötte dock människor jag inte velat möta, ever. Jobbigt.

Vill inte ha skola imorgon. Mou.