åska

Har lyckats dra på mig en regäl förkylning som inte vill släppa, en perfekt timing till mina tre lediga dagar.
Besökte PDOL i helgen, det var riktigt trevligt. Såg en låt av Håkan, blev mosad under Ugglas spelning, njöt av sommarplågan Curly-Sue och blev dränkt av flygande öl. I det stora hela så har jag varit med om bättre pdol-dagar men det blev helt ok. Fick quality time med Jojo och KSK så det övervägde.
Igår var det middag hos Jojo med henne och Gabbi, åt grillad lax och potatissallad vilket var underbart! Pratade minnen och såg på foton. Det finns en hel del kläder/frisyrer som jag vill återkalla.

Kommer blogga mer sen idag, men nu går åskan för fullt. Got to go!

Den som väntar på något gott

Vissa böcker ska man bara inte förstöra, och Neverwhere är en av dem. Därför tänker jag nu lägga ifrån mig den tills jag har tid att ge den så mycket uppmärksamhet som den förtjänar. Jobbet har tagit den energi och fantasi som krävs för att jag på ett bra sätt kan leva mig in i en bok. Kommer därför isället läsa "Hopplös och hatad av alla - how to lose friends and alienate people" av Toby Young, en skvaller och skandalspäckad historia om en ung journalist från London som terroriserade USA:s kändiskår och tillslut blev svartlistad. Tydligen ska den vara riktigt rolig att läsa, och så där lagom tung.

En bok som jag skulle vilja läsa är Jane Fondas memoarer. Jag har aldrig gillat henne och "Ett monster till svärmor" var som sista spiken i kistan. Men så såg jag en intervju med henne på Inside the Actors Studio (den där kufiska mannen som alltid parodiseras). Hennes liv är spännande. Hon har bland annat nakenbadat med Greta Garbo och gått i samma teaterklass som Marilyn Monroe.


Filmer jag tänker se i sommar:
- Sex & the City
- Narnia: prins Caspian
- The Dark Knight
- Kung Fu Panda
- Mamma Mia
- Hancock
- the Happening
- Forgetting Sarah Marshall

2 down, 6 to go.

Och snart så börjar alla serier om igen! yay. Längtar mest till Entourage (vill veta hur det kommer gå för pojkarna) och Gossip girl (men skäms gör jag för att erkänna det). Kom snabbare September.


Och så vill jag ha en Arrested-film! Nuuu..

Night fever

Jag är väldigt olydig. Bloggar inte så ofta som jag borde.
Lider dock av brist på inspiration. Vad ska jag skriva om?
Det händer inte så mycket i mitt liv nuförtiden. Jobbar, äter, sover, upprepar.

När jag inte gör ovanstående så laddar jag ner filmer och serier. Senaste är Robocop från 1987, vilken underbar klassiker. Specialeffekterna är så fenomenala.

Sen under en trist stund på jobbet så tänkte jag ut vad mina framtida barn ska heta, om jag får pojkar.
Lauri (vet att svenska motsvarigheten är Lars, men jag har redan släktingar som heter det) eller Harry (efter min morfar).

Ser ni vilket dravel som blir resultatet när jag inte kommer på något vettigt att skriva om.....!

Ge mig ett ämne, en rubrik eller något som gör att min inspiration väcks till liv igen.
Risken finns att jag annars börjar skriva om mode som 99% av alla andra bloggar handlar om. Och med tanke på att min modemedvetenhet är lika med noll så kommer det inte bli en vacker syn.

Avslutar med några nyfunna bilder.

Gissa vem......


och

David Bowie


Lika som bär eller vad?!

Hanna was here

Jag är inte död, bara smått förkyld.
Har inte haft orken att blogga sen jag kom till Pite, det sög musten ur mig. Att se att inget har förändrats samtidigt som man inte känner igen sig alls. Mysko.
Har iaf spenderat 5 timmar hos frissan för att bli blond. Resultatet blev mörkt hår med några blonda slingor. Väldigt besviken! Tydligen är det inte så enkelt som jag trodde och jag kommer måsta bleka det minst två gånger till innan jag far tillbaka till Umeå för att få mitt gamla hår tillbaka. Suck.

Om en timma ska jag fara och jobba, slutar inte förrän 21 idag. Och imorgon börjar jag 07.30.

Det bästa med att vara hemma är helt klart (om man inte räknar att träffa Joppa, Gabbi och KK) att få köra bil igen. Hade helt glömt hur kul det är. Att köra till Haparanda och tillbaka var dock mindre roligt, något jag gjorde på jobbet i Söndags. Att måsta skjuta runt på en fullvuxen man i rullstol på IKEA var som grädde på moset.

Bilder på håret kommer innom kort, så fort jag orkar köpa nya batterier till kameran.