Världens sämsta dag.. ever

Vaknade i morse med sprängande huvudvärk, men ville inte ta piller för då blir jag alldeles grötig i skallen.. det var ju ändå tenta-dag.
Hade planerat hinna plugga lite extra innan så jag satte mig på cykeln 20 minuter i 9 och for iväg. Väl framme inser jag att legitimationen är hemma i en annan väska, så det var bara vända om och hämta det. Kunde helt glömma min dröm om lugn-före-storm-time. Kom till tentahallen 5 i, fick tentan och inser att frågorna på tentan var precis de som jag verkligen inte kunde och skulle läsa in på morgonen.
Det gick med andra ord skit och jag kan redan nu se fram emot en härlig omtenta. I love life.
Till råga på allt så har pojkarna farit till England nu och jag saknar dem enormt, och tänk, om bara någon vecka är det bara jag och Knarris kvar i Umeå. Kommer ha så sjukt kul.... suck. Slutsats: VFU och England suger det onämnbara.
Sen så har min senaste stress/nervös/ångest medfört att jag inte haft aptit på väldigt länge och har nu rasat i vikt. Har nått idealvikten jag ville, men saknar ändå de där mysiga kilona. Ska försöka få tillbaka dem inom snar framtid.
Och en kille från klassen har blivit jobbigt efterhängsam. Vem ringer och frågar om han får låna penna inför nästa dag? Finns det någon en någorlunda vettig själ som gör det? Nä. Jag menar PENNA?! Nödvändigt ens? Tur att det syns på mobilen vem som ringer så man slipper svara.
Ska nu sätta mig och gråta en skvätt, sen förbereda mig för en kväll med Elin och Lisa med Heroes och Supernatural.

Peace

Låtar
JC Chasez -  All day long I dream abour sex
P.Diddy ft. Keyshia Cole - Last Night

image19

Speed painting!



Jag ger bort mitt första barn i utbyte mot att kunna detta! Oj vad coolt.
Nytt mål i livet: lära mig speed painting

Musik:
M.I.A - Jimmy
Chemical Brothers - Salmon dance
the Knife - Heartbeats
Jamiroquai - Just Dance