lol (!)



Nu längtar jag till nya filmen! De är skyldiga oss lite "steaming scenes", så mycket som de dragit ut på det..

Celebs *yay*



Det här var typ det roligaste någonsin! Tog bilden där jag skulle vara Lara Croft

www.myheritage.com  -   ansiktsigenkänning

Sorg

Varför dör alla med talang i ung ålder?
Läste nyss att Heath Ledger dött av överdos, han blev 28.
För några dagar sedan dog Brad Renfro, han blev 25. (han var med i Klienten och Apt Pupil)
River Phoenix, inte att förglömma.
RIP





Gossip Girl

Upptäcker alltid ny musik på de konstigaste ställen.
Genom serien Gossip Girl är det senaste.
Killen som spelar min favoritkaraktär Chuck, Ed Westwick, är med i ett band som heter the Filthy Youth.
De är riktigt bra, låter lite som the Libertines. Men finns de att ladda ner? neeeeeeee


Sen är förövrigt Gossip Girl min nya drog, kan inte sluta se. Kan inte riktigt sätta fingret på vad det är som lockar. De heta killarna? De ständiga intrigerna? Pappor som har haft ihop det med söners flickvänners mammor? All of the above?
(kommer för övrigt sprida min besatthet vidare till L och E, som jag gjorde med Veronica Mars, Supernatural och Bones. Kan inte bryta traditionen.)

Kuggade också på muntan idag (igår?), men det känns inte fullt så hemskt som det borde. Kanske på grund av att det inte var jag som gjort fel, det var en annan person i min grupp som skrivit svaret och missat en hel del (13 halvsidesfrågor som ska utmynna i svar på runt 60 sidor kan man bara inte skriva själv). Jag satt på pottkanten, fick en följdfråga om Kvinnorättsorganisationerna i Sverige under 1900-talet som jag inte hade någon aning om, så jag måste göra om den om två veckor.
Note to self: lita inte på andras svar. Gör allt själv. (fast det innebär att jag kommer hädanefter bli ännu mer osynlig, plugga ännu oftare).

Nu ska jag dra en helnattare med min kära rapport som ska in på fredag... måste bara komma på vad jag ska skriva om först...

xoxo

Pluggsuck

Sitter nu och pluggar, eller snarare tar ett break i pluggandet för att blogga lite.
Efterkrigstiden är officiellt den tråkigaste perioden ever!
Stressplugga är för övrigt inte det optimala, har nu två dagar kvar innan frågorna ska vara klara och jag håller på att dräpa mig. Nyårslöfte: framförhållning flicka!

Såg Alpha dog igår, och den är verkligen full av kändisar. Måste säga att den var helt ok, bölade som en tok på slutet. Är mäkta imponerad över Justin som skådis (satan vad mkt Timberlake det har blivit på sista tiden, inte meningen), han var övertygande som mjukisgangster. ^_^

Ska tillbaka till Umeå på lördag, räknar ner minuterna. Visst är familjen underbar, blod är tjockare än vatten och så vidare, men jag är nog ändå i slutändan lite av en ensamvarg. Ska bli skönt att få slappa ostört framför tv:n.
Kommer inte sakna att vakna i gryningen av att P1 ekar i lägenheten, de små pikarna att "Hanna kan väl diska/städa/tvätta/valfri syssla nu då hon ändå är hemma" och slutligen att enbart behöva komma på ursäkter till mig själv varför jag inte är aktiv och pluggar. ^_^



Umeå, my love, I miss you



låtar:
Moby - We are all made of stars
the Used - Paralyzed
Blur - Girls and Boys
the White Stripes - Conquest