"Rhett, Rhett... Rhett, if you go, where shall I go? What shall I do?"

Läste just på en av mina många skvallersidor att Scarlett Johansson ska ge ut en skiva. *joy*
Och ingen mindre än David Bowie(!) ska medverka på några spår.
Fick ju höra hennes röst lite kort i Lost in translation, hon kan sjunga.
Frågan är bara; kommer hon lyckas med sin sångkarriär? Eller kommer hon måsta stanna vid framgångsrik skådis och perfekt människa? Only time will tell.

"Frankly, my dear, I don't give a damn."


Ny image

Såg en dokumentär i morse om fem svenska tjejer som var CS-brudar, de var superkända i sina kretsar. De fick resa till Japan och tävla, mest för att de var relativt snygga och kickade ass i CS. Japanerna var helt tokiga i dem.
Tänkte därför att satan vad coolt. Jag vill också bli CS-brud. Eller, varför inte, WoW-brud. Det lär ju finnas färre av dem. Tål att tänkas på. Hmm.
Ska nu göra mig en semla, i efterskott. Sen läsa lite Utopia. Sen simma med flickorna.

xoxo

Dazed and Confused

Så, Alla hjärtans dag. Vilken skitdag! Lagom kul att gå runt bland alla förälskade par när man själv är singel. Vill nästan göra en Michael Douglas i Falling down.

Dränkte sorgerna i städning, chokladglass och filmer från 80-talet. Revenge of the nerds är helt underbar. Klassiker av en anledning. Sen har jag sett Real Genius och Weird Science. Underhållande men med otroligt hög kalkonfaktor.

Träningen går frammåt, har tränat 4 ggr den här veckan nu. Börjar nästan tycka det är lite kul. Men bara nästan.
Målet är att bli vig. Händerna platta mot marken med raka ben. Kan stå i brygga, måste bara lära mig göra den från en stående position. *jobba jobba*

Ska nu förpesta min blogg med lite kärlek.