Sångfåglarna

S?ngf?glarna

En liten bild från festen förra veckan. Lisa och Elin var så grymt heta den kvällen! Jag var dock inte heller så fy skam. ^_^

Cykelmys och annat härligt

Har en riktigt bra helg med mycket att göra.
Den började starkt med "styrelseknytkalas", underbart god mat och gott sällskap. Åt som en mindre häst - och lite till.
Sen blev det GH för hela slanten. Spelade dock inte utan agerade mest groupie.
På vägen hem blev det cykelmys med Ekis och Olle, filosoferade fram att 100 m cykelmys är en gren som verkligen borde uppmärksammas. Kraven med cykelmys är att två ska sitta på pakethållaren, den bakre personen får inte ha vantar på sig utan ska värmas av personen framför (team work) och plötsliga gupp/gropar/trottoarer  längs vägen innebär förlust av diverse oskulder och även något blåmärke. Självklart innebär det också en hel del mysiga stunder. Rekommenderar det skarpt i stunder av tristess.
Väl hemma mottog jag en radda fylle-sms från en Mr Anton som underhöll mig in på de sena timmarna.
Life sure was sweet.
Imorgon blir en sån där sportig dag. Börjar med StepMuskel och simning på iksu mellan 11 och 13, för att sedan skynda sig till UmPe-möte klockan 14.30.
Efter det bär det av till dans på Ersboda. I några timmar. Har redan ångest över onda fötter och svettiga karlar. Men det ska bli kul att vi far ett helt gäng. Både Lisa, Elin, Johan, Olov, Eve och Vit-Johan. Kommer dock ändå vara sämst där. Taktkänsla vad är det?
På söndag är det tjejmys/nördkväll som gäller. Har börjat ladda med Seaquest, GH, SingStar och godsaker. Funderar på om det skulle behövas lite öl eller annan vätska så vi får fram alla de där hemligheterna man annars ligger och trycker på. Bakis på måndag är kanske inte att hurra för. Hmm... värt att betänkas.
Ska nu sätta mig och spela lite FF X, jag blir ju så gud förbannad när jag inte klarar längre än början. Och så måste man se den där jobbiga videon varenda gång man måste börja om. Morr. Till råga på allt så störs jag extremt mycket på huvudkaraktärens kläder. Hur logiskt är det med shorts där ena byxbenet är en decimeter längre än det andra? Och för liten väst? Nä tacka vet jag Cloud.

Slutligen några kloka ord:

"Most cars on our roads have only one occupant, usually the driver."
- Carol Malia, BBC Anchorwoman

"I have opinions of my own --strong opinions-- but I don't always agree with them."
- George Bush, former U.S. President

Mummel från en vis gammal kvinna

Just nu borde jag plugga en hel del, har en vfu-rapport och två bokcirkel pm att skriva.
Men så sneglar jag lite till höger och ser någonting så underbart som Guitar Hero liggandes där på bordet..
Vet ju att frestelsen går att motstå om jag försöker, men eftersom man endast lever en gång så är det inte ens någon match. Guitar Hero it is! (måste ju passa på innan det ska tillbaka till Olov) ^_^

Snart så anländer den fruktade 21-års dagen och livskrisen står och trampar vid tröskeln.
Rynkor och 10 katter, here I come.
Pratade med mamma igår om vad jag önskade mig på denna dag av terror. Vill ju hålla så hårt i min ungdom som möjligt så högst upp på listan ligger ett PS2.
Var hos en kompis förra veckan och fick spela Wii, så nu är jag tv-spels frälst. *halleluja*
Man inser inte hur kul det är förrän man sitter där i soffan och försöker klura ut hur man ska få Link att hitta fiskespöt så han kan fånga fisken så att han kan få fast katten så att han kan ge den till damen så att han kan få den där slangbellan som han behöver för att skjuta ner apan som snott bäbiskorgen..osv. (har spelat Zelda: Twilight Princess på Wii)
Så kul!
Trots att Zelda bara finns på Gamecube så vill jag inte ha en sådan konsol .. PS2 har så mycket annat som är kul så. Nä. Vad har man inte kompisar till om inte att sno deras saker?!

Känner nu hur den facklitterära boken i knät tynger mer och mer, tror den vill ha lite uppmärksamhet.
Återgår nu till att leka student.

So long, farewell, auf wiedersehn & good bye

Musik just nu:
She Wants Revenge - I don't wanna fall in love
Audioslave - Be yourself
The Fray - How to save a life
Foo Fighters - Everlong / Monkey wrench
Johnny Cash - Ring of fire
Mando Diao - God knows

Bättre sent än aldrig

Är det så det heter? Den där livsfilosofin jag tydligen lever efter.

Bevis 1: Jag har haft den här bloggen i 4 månader och först nu postar jag ett inlägg. ^_^
(jag ska inte ens nämna tentaplugg, möta folk och gå till sängs, som också så fint faller in under denna kategori)

Jag är inkapabel till att planera vettigt, fördela tiden jämnt så att man slipper sista-minuten-stress och ha diciplinen att faktiskt sätta mig ner och skriva en essä åtminstonde tre dagar innan den ska in.

Men det är inte så att det är med mening! Jag vill vara en sådan där duktig person...
Mitt mål varje gång jag köper en ny almanacka inför ett nytt läsår är att "Nu jäklar ska jag få ordning på mitt liv! Allt jag tar för mig ska skrivas in, den ska bli min bibel, och jag ska kolla i den varje dag!"
En månad senare och jag har öppnat skiten kanske 3 gånger, max. Riktigt nice.

Så länge jag är medveten om det så borde det fixa sig till slut. *ta i trä*

Är på riktigt bra humör för tillfället.
Precis hemkommen från ett Hectosmöte, som var lugnt och trevligt, och fick veta att jag ska få en födelsedagspresent av en god kompis om två dagar. Underbart!
Blev riktigt rörd, kommer inte se honom på många många mååånga dagar, och så hade han tänkt på min födelsedag som inträffar när han är borta. Det kommer en tår eller två.
Sen så ska jag hälsa på en av mina bästa vänner i några dagar, se hur hon lever och frodas. Är lite nervös för att hennes nya bekantskapskrets ska dömma ut mig totalt... men men..

Var och beställde tågbiljett idag i centrum. Mötte en av mina gamla nollor (David från Boden) och jag fick tillfälle att banna honom för att han inte kom på sittningen. ^_^ Men vi lovade varandra att festa tillsammans snart. Allt för länge sedan sist.

Ska nu sätta mig med den oliiiidligt spännande boken "Lärare av imorgon" av Carlgren/Marton som jag ska ha läst och skrivit om till bokcirkeln, ska lämnas in fredag. Och jag har inte börjat än. Typiskt.

Lev i frid!



Låtar jag nöter för tillfället:
Stephen Lynch - Grandfather / Priest / Gay
Kansas - Carry on wayward son
(tack GH)
Third Eye Blind - Slow motion
Foreigner - Hot blooded
Nazareth - Son of a bitch
Muse - Starlight
Marilyn Manson - sAint / Fight song / MobScene