Photoshop

Ville inte gå och lägga mig, så jag har lekt lite med Photoshop.
Gjorde om Adrian Grenier till en tjej.
Skyller det hafsiga resultatet på min brist på skills med programmet. ^_^ True story.





Ska lägga mig och läsa Neverwhere av Neil Gaiman nu, släppa taget om dumburken.
Imorgon är det stan som gäller, samt en dos av pappa.

Nytt liv

Min nya plan i livet är följande:
Sälja alla mina saker och rymma till en stad där ingen känner mig. Böja om på nytt. Jobba i en bokhandel eller dylikt.
Ingen som vill följa? *suck*

För att peppa upp mig själv så tänker jag posta en massa bilder. Bara för att. ^__^ (ok, det blev bara 3...)

Entourage
Entourage

Jim Morrison
Jim Morrison

Älskade Piteå
Mig och Sandra, Piteå 04

Nu ska jag masa mig till sängs och lyssna på lite Morphine som Erik skickade. Shit vilket soft band.
Imorgon kommer fader och jag måste hinna städa lite. ^__^

Mitt nästa inlägg kommer troligtvis ha en betydligt glättigare ton. Det är ju som min grej.


Efter många om och men

Efter skarpa order och hot om straff så uppdaterar jag nu min blogg. Om nu innehållet når gastronomiska nivåer är en annan historia. Not likely.

Nu är iaf sommaren här, en välförtjänt ledighet. Jobbade in i det sista med en mardrömsuppsats som jag säkert ändå kommer måsta komplettera. Fick njuta av mitt VG-betyg för VFU:n i ca 5 minuter innan X påpekade att VFU:n ändå bara är på 7p och att X  "hade VG i momentet innan som faktiskt ger 15p". Vilket inte jag fick. Bittert. Men livet ska inte vara rättvist. Ett bevis på det är min ständigt bleka hy. Gå runt och se alla vackra gyllenbruna människorna gör mig till en bitter själ. ^_^

Är inne i en svacka, vet inte om det beror på förkylning eller annat men jag har varit lite deppig senaste tiden. Alla runt mig hittar på saker och är aktiva medan jag bara vill sova. Lär dvala tills sommarjobbet börjar.

Mycket tid har spenderats med mina kära dumburkar. Har nu sett samtliga avsnitt av Entourage, Everybody hates Chris och the Big Bang theory, samt ett antal filmer. Jag älskar Entourage! Vilken underbar serie det är. Ska nog se om några avsnitt innan jag ska sova. Adrian Greiner är perfekt som snygg men naiv skådis som ligger med alla och Kevin Connolly´s terrieraktiga E är brilliant. Favoritkaraktären by far. Det bästa med serien är relationen mellan E och Vince, de är så beroende av varandra. Turtle och Drama är underbara de med, tillför humor och vardag till gänget.

Sen så är det ju sjukt många filmer som är på g. Nya Batman där man får njuta av Bale som är en av de bästa skådisarna just nu. Prins Caspian ska tydligen vara riktigt bra också, även om den suger så nöjer jag mig med ögongodiset i form av Ben Barnes. ^_^
Iron man 2 ska börja spelas in snart, Terminator 4 har premiär nästa år, Watchmen har också premiär nästa år, plus att jag hört rykten om att de ska göra en remake av RoboCop. Ville klösa ut ögonen när jag såg det. Hur kan de sabba min barndom på detta viset?! Räckte det inte med att sönderanimera TMNT?

Varför bor jag inte i Leeds? Deras festivaler är *gah*!


På tal om festivaler så önskar jag att jag planerat in någon sådan i sommar. Se band, tälta, möta människor. Nästa år måste det ske. PDOL räknas inte, sad but true. När dragplåster är Magnus Uggla så är det dags att lägga ner skiten. Alternativt fundera på bättre artister. Just an observation.

Imorgon ska jag hänga upp gardiner i mitt rum. Sen ska jag baka blåbärsmuffins/blåbärskaka/blåbärspaj, måste göra mig av med lite bär från frysen så att lill-O får plats med sitt. Hinner jag så ska jag till stan och köpa vol 2 av Sin City, måste ta mig i kragen och läsa lite mer serier.

Nya lägenheten är för övrigt riktigt nice. Är inte 100 på hur jag ska möblera mitt rum än men.. det kommer nog bli bra.

Nä nu ska jag kanske sova. Det har blivit mycket 04-11 senaste dagarna. Kasst.

Erik, this one was for you.