Do the hivvie

Jag trodde inte jag skulle gilla alla nya karaktärer i Scrubs, men de gör jag. De är inte bara karikatyrer av Elliot, JD, Carla och Turk utan de har fått sina egna små personligheter. I like it.
Bäst är "the male Halle Berry" Derek som alltid säger vad han tycker och tror lite för mkt om sig själv. Jag märker dock att hans karaktär är den enda av de nya som jag kommer ihåg namnet på. Hmm. Ett tecken på att jag mest troligt inte kommer se spin-offen (ifall det nu blir någon när de lägger ner serien). S 8 har varit underhållande med det är mycket som känns för tillfixat och knystat. Man ser vilka skådisar som är less sin roll och botoxen vissa verkar missbruka påverkar deras insatser. Det är ett kul slentrianmässigt nöje som spiller lite av min (inte alls) lediga tid, men upp till nivån som gångna säsonger haft kommer den inte. Men jag kommer sakna den.

Nu ska jag träna, sen äta, sen plugga och sen se Arrested med A, L och An. It's gonna be a good day.

BTW

VARFÖR snöar det igen???? Våren var ju på väg.

och VARFÖR bloggar jag istället för att skriva på socialisationsuppgiften?

Oändligt med frågor, inga svar.

Kommentarer
Postat av: Ullabella

din spilltid på moderkortet var så bra och fullständigt nödvändig...och kakan ser jättegod ut och jag hoppas att denna till synes kulinariska exsess ska få en happy-ending i Nybyn i ett antal hungriga bantare...

2009-04-17 @ 07:40:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback